En enorm saknad

Som jag skrev sist så skulle min älsta bli 2.5 , tror ni jag fick tag på dom? näe... nu har jag inte träffat dom på 1 månad och 4 dagar... Idag stor grät jag efter dom när C sa på skype att dom var hos sin kompis och lekte med hans syster.Mina gravid hormoner gör inte saken lättare.  gör känslorna dubbelt så starka. suck! :(

Jag saknar mina tjejer så jag går sönder <3 gör ont i mammas hjärta att inte ha er nära


Första inlägget

Jaha då är det alltså 2 månader kvar tills min bebis kommer. jag har tänkt på många namn. men eftersom mina andra två döttrar har ett namn på E ,så är det bara utersluta att denna ska få nått på E! haha

Idag har det gått nästan 4 veckor sedan jag fick träffa mina små tjejor! älsta vet jag är med sin farmor i temuco just nu (eftersom vi bor i santiago blir det som en liten resa!) och yngsta som just har börjat heltid på dagis är förmodligen där :) men saknaden efter mina barn är enorm. jag har gråtit i snart 2 veckor varje natt efter dom. ja visst vi pratar lite snabbt på skype men det blir inte länge . i allafall inte med minsta. få en  1 åring att sitta stilla länge jo hej du. älsta blir 2.5 imorgon <3 jag hoppas på att får prata med henne då :)

C har fått en lägenhet nära tjejernas dagis. en jätte fin ljus . han gjorde ett bra fynd! han verkar trivas som singel , det glädjer mig :)
Jag och P har ett hus lite mot landet.  typ 30 min ifrån stan . också väldigt smart. dock tar det ju  en 40 min att gå till dagis från oss! men det är bara bra för då får jag röra mig. Syskonvagnen är väldigt bra att ha i dom lägerna! extra tyngd , extra fett försvinner ;)

Nu är jag och P i göteborg. vi har lämnat Chile ett tag för jag kände att jag behövde få komma hem ett tag. jag jobbar inte längre eftersom jag blivit sjukskriven  nu  när bebisen kommer snart så passade bra att åka hit tyckte jag :)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0